JY-R630R Recyclable roko Filter

JY-R630R Recyclable roko Filter

Pondok Description:

model JY-R630R ngetik Recyclable
material ABS + pe (Food Kelas) saringan Dua + Opat liang Micro
rokok Tipe Baku / Slim

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JY-R630R roko Filter spésifikasi
    model JY-R630R ngetik Recyclable
    material ABS + pe (Food Kelas) saringan Dua + Opat liang Micro
    rokok Tipe Baku / Slim Ext./Int. Diameter 9.6mm / 7.6mm, 5.1mm
    panjang 63mm Warna Box Ukuran 75x33x11mm
    pak-pakan 2PCS / Warna Box, 20Color Buleud / Batin Box (Témbongkeun Box), 100Inner Box / karton
    hal nu husus 1.The diangkat sirah di mouthpieces tiasa skidproof tur hadé ngeunaan kacamatan rarasaan.
    2.The desain husus tina mouthpieces lemes sareng flectional
    3.Two + Genep mikro liang filtration
    4.Fit pikeun standar na langsing tipe rokok.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !