JY-DRS1 disposable roko Filter

JY-DRS1 disposable roko Filter

Pondok Description:

model JY-DRS1 ngetik disposable
material Pe + PS (Food Kelas) rokok Tipe standar
nyaring Filtration tripel: liang micro, silika nano gél partikel, nano katun serat core

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JY-DRS1 roko Filter spésifikasi
    model JY-DRS1 ngetik disposable
    material Pe + PS (Food Kelas) rokok Tipe standar
    nyaring Filtration tripel: liang micro, silika nano gél partikel, nano katun serat core
    diaméterna éksternal 9.2mm diaméterna internal 7.6mm
    panjang 45mm Warna Box Ukuran 102x50x11mm
    pak-pakan 8PCS / Warna Box, 12Color Buleud / Batin Box (Témbongkeun Box), 50 Batin Box / karton
    hal nu husus 1.The diangkat sirah di mouthpieces tiasa skidproof tur hadé ngeunaan kacamatan rarasaan.
    2.The desain husus tina mouthpieces lemes sareng flectional
    3.Triple Filtration

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !