JY-D480 disposable roko Filter

JY-D480 disposable roko Filter

Pondok Description:

model JY-D480 ngetik disposable
material Pe (Food Kelas) rokok Tipe bako pipe
nyaring Nano Serat Kapas Core / Nano silika gél partikel

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JY-D480 roko Filter spésifikasi
    model JY-D480 ngetik disposable
    material Pe (Food Kelas) rokok Tipe bako pipe
    nyaring Nano Serat Kapas Core / Nano silika gél partikel
    diaméterna éksternal 9.6mm diaméterna internal 7.6mm
    panjang 48mm Warna Box Ukuran 87x55x11mm
    pak-pakan 6PCS / Warna Box, 24Color Buleud / Batin Box (Témbongkeun Box), 30 Batin Box / karton
    hal nu husus 1.The diangkat sirah di mouthpieces tiasa skidproof tur hadé ngeunaan kacamatan rarasaan.
    2.Using hukum fisika, ngandung euweuh stuffs kimiawi ngabahayakeun.
    3.Nano katun serat core filtration atanapi nano silika filtration gél partikel

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !