JY-D390 disposable roko Filter

JY-D390 disposable roko Filter

Pondok Description:

model JY-D390 ngetik disposable
material Pe + PS (Food Kelas) nyaring katun Core
rokok Tipe bako pipe

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JY-D390 roko Filter spésifikasi
    model JY-D390 ngetik disposable
    material Pe + PS (Food Kelas) nyaring katun Core
    rokok Tipe bako pipe Ext./Int. Diameter 9.2mm / 7.6mm
    panjang 39mm Warna Box Ukuran 60x43x11mm
    pak-pakan 6PCS / Warna Box, 12Color Buleud / Batin Box (Témbongkeun Box), 60 Batin Box / karton
    hal nu husus 1.The diangkat sirah di mouthpieces tiasa skidproof tur hadé ngeunaan kacamatan rarasaan.
    2.Using hukum fisika, ngandung euweuh stuffs kimiawi ngabahayakeun.
    Filtration core 3.Cotton

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !