Nepangkeun - Cixi Fujing Plastik Produk Factory

Tentang Kami

Cixi Fujing Plastik Produk Factory diadegkeun dina 1990, hiji produsén profésional di R & D, ngahasilkeun jeung masarkeun rupa-rupa mamah roko. Ayeuna urang geus di supplier pangbadagna ti saringan roko palastik nu geus diékspor ka Jepang, Amerika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara jeung sajabana brand lokal kami "jōyō" teh kawentar di Cina.

Fujing aya di kota Cixi ku lalulintas pohara merenah. Butuh kirang ti dua jam kana tilu bandara utama (Ningbo, Hangzhou, Shanghai) dina Cina Wetan.

Fujing museurkeun kana nyimpen kaséhatan jeung kahirupan perokok '. Urang nyieun "Bako Control Panalungtikan Center" dina Shanghai jeung universitas sarta institutes panalungtikan dina 2000.Our saringan bisa dipiceun ngaliwatan 90% nikotin, tar sarta zat toksik sarta ngabahayakeun séjén tina roko nu.

Fujing boga runtuyan mesin otomatis, kaasup assembling, asihan, nguji, paking na sealing. Laju produksi otomatis kami geus leuwih 90% nu ngajaga produk urang dina pagelaran ongkos pangalusna. Fujing oge pangheulana boga lebu bébas workshop sapuluh sarébu kelas di Cina.

Fujing tulus ngabagéakeun anjeun OEM / ODM atawa sarat lianna. Kami salawasna siap nyadiakeun Anjeun layanan sarta kualitas luhur produk pangalusna.

urang-pabrik

WhatsApp Online Chat !