• kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.

  • produksi

    produksi

    Kami profésional di industri ieu leuwih 25 taun dina urutan nyieun produk kualitas luhur pikeun anjeun.

  • palayanan

    palayanan

    Kami ngalaman di molding sarta bisa nyadiakeun produk Nyieun husus rék.

Cixi Fujing Plastik Produk Factory diadegkeun dina 1990, hiji produsén profésional di R & D, ngahasilkeun jeung masarkeun rupa-rupa mamah roko. Ayeuna urang geus di supplier pangbadagna ti saringan roko palastik nu geus diékspor ka Jepang, Amerika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara jeung sajabana brand lokal kami "jōyō" teh kawentar di Cina.

Fujing aya di kota Cixi ku lalulintas pohara merenah. Butuh kirang ti dua jam kana tilu bandara utama (Ningbo, Hangzhou, Shanghai) dina Cina Wetan.

Maca deui

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !