• cilësi

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.

 • PRODHIMI

  PRODHIMI

  Ne jemi profesionistë në këtë industri për më shumë se 25 vjet në mënyrë që të bëjë produkt me cilësi të lartë për ju.

 • SHËRBIMI

  SHËRBIMI

  Ne jemi me përvojë në derdhur dhe mund të ofrojnë produkt customizing ju dëshironi.

Cixi Fujing Produkte Plastike Fabrika u themelua në vitin 1990, një prodhues profesionale në R & D, prodhimin dhe tregtimin e filtrave të ndryshme të cigareve. Tani ne kemi qenë furnizuesi më i madh i filtrave plastike cigareve të cilat janë eksportuar në Japoni, Amerikë, Evropë, Lindja e Mesme, Azia Juglindore etj markë tonë lokale "Joyo" është më i famshëm në Kinë.

Fujing është e vendosur në qytetin e Cixi me një trafik shumë të përshtatshëm. Ajo merr më pak se dy orë për të tre aeroportet kryesore (Ningbo, Hangzhou, Shanghai) në Kinë në lindje.

Lexo më shumë

Produkte Featured

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !