Prakawis kita - Cixi Fujing Plastic Products Factory

Babagan awake dhewe

Cixi Fujing Plastic Products Factory didegaké ing taun 1990, sawijining perusahaan profesional ing R & D, prodhuksi lan marketing saka macem-macem saringan rokok. Saiki kita wis Supplier paling gedhe saka saringan rokok plastik kang wis dièkspor ing Jepang, Amerika, Eropa, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan sapiturute account lokal Kita "Joyo" paling misuwur ing China.

Fujing dumunung ing kutha Cixi karo lalu lintas banget trep. Butuh kurang saka rong jam kanggo bandara utama (Ningbo, Hangzhou, Shanghai) ing China Timur.

Fujing fokus ing nyimpen kesehatan lan urip ngrokok. We netepake "Rokok Control Research Center" ing Shanghai universities lan Gambling in 2000.Our saringan bisa mbusak liwat 90% nikotin, tar lan zat beracun lan liya sing mbebayani saka rokok.

Fujing wis seri mesin otomatis, kalebu assembling, ngurutake, testing, packing lan sealing. tingkat produksi otomatis kita liwat 90% kang tansah produk kita ing kinerja biaya paling. Fujing uga pisanan duwe bledug-free workshop sepuluh ewu kelas ing China.

Fujing tenanan nampani Panjenengan OEM / ODM utawa requirement liyane. Kita tansah siap kanggo nyedhiyani sampeyan layanan lan kualitas dhuwur products.

kita-pabrik

WhatsApp Online Chat !