• Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.

  • PRODUKSI

    PRODUKSI

    We are profesional ing industri kanggo liwat 25 taun supaya produk kualitas kanggo sampeyan.

  • SERVICE

    SERVICE

    We sing ngalami ing ngecor lan bisa nyedhiyani produk ngganti sampeyan pengin.

Cixi Fujing Plastic Products Factory didegaké ing taun 1990, sawijining perusahaan profesional ing R & D, prodhuksi lan marketing saka macem-macem saringan rokok. Saiki kita wis Supplier paling gedhe saka saringan rokok plastik kang wis dièkspor ing Jepang, Amerika, Eropa, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan sapiturute account lokal Kita "Joyo" paling misuwur ing China.

Fujing dumunung ing kutha Cixi karo lalu lintas banget trep. Butuh kurang saka rong jam kanggo bandara utama (Ningbo, Hangzhou, Shanghai) ing China Timur.

Read More

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !